Despre noi

DESCRIEREA COMPANIEI

Street Lighting S.R.L.

Street Lighting S.R.L. este o companie cu capital privat integral romanesc, ce are ca obiect principal de activitate servicii de constructii montaj in domeniul energiei electrice de pana la 20 KV, cu domenii predilecte de acțiune în: iluminat public, iluminat festiv, proiectare si executie de linii electrice aeriene, subterane si posturi de transformare, alimentari cu energie electrică, etc. 

Forta si capacitatea societatii S.C. Street Lighting S.R.L., competenta si profesionalismul angajatilor sai pe toate palierele de activitate, sunt caracteristici definitorii evidentiate permanent prin lucrarile realizate. 

Calitatea serviciilor oferite este evidentiata si prin implementarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu cerintele ISO 9001:2015, sistemului de management al mediului in conformitate cu cerintele ISO 14001:2015 si sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale in conformitate cu cerintele OHSAS 45001:2018, precum si prin atestarea A.N.R.E. care permit proiectarea si executarea de lucrari si totodata garanteaza serviciile noastre.